25 d’octubre 2010

Apunts Econòmics (I): Business Communications

Miquel
In today's economic environment it is regarded impossible for any business to claim an advantageous position within its industry without effective communications among its production units, providers, clients, and other stakeholders. Communications in the business are, in fact, one of the variables that are shaping the markets at all levels from small, local enterprises to billion dollar corporations. In the era of news overload, the boom of social media, and the need for information immediacy; the management of business communications by any given company is essential to understand and foresee its evolution in the market they compete.

7 Comentaris:

 1. Jo, que no sóc economista però sí periodista, no puc dir altra cosa que "could not agree more with that"! La "evolution" d'una "given company" amb una inadequada "business communication" és fàcil de preveure: probablement negativa.

  Sincerament, exagero si penso que la comunicació és clau per a la supervivència de qualsevol empresa, sigui gran o petita? Crec que no.

  ResponElimina
 2. As we say in our native language: information means power, no matter your size, your background as a company... an adequate business communication can bring any enterprise to the top.

  ResponElimina
 3. Ostres, en anglès i tot, ara?
  Naturalment que per a les empreses és molt important la comunicació, ja sigui per donar-se a conèixer o per créixer.
  Adéu!

  ResponElimina
 4. La comunicació ha esdevingut l'eix central que explica, juntament amb la innovació, el desenvolupament de moltes iniciatives. És més, molts cops una cosa va lligada directament amb l'altra.
  A partir d'ara et llegirem en anglès?

  ResponElimina
 5. És evident que la comunicació -per tots els mitjans on sigui possible- és bàsica per tota empresa. Tant avui com fa un segle (amb els mitjans de que llavors es disposava), la diferència és que abans el boca-orella era un factor que calia tenir en compte. Avui, en el món "anònim" on vivim i a no ser que l'oferta sigui "exagerada", els gabinets de comunicació de les empreses són únics i fonamentals per donar-les a conéixer.

  *Sànset*

  ResponElimina
 6. @ Ferran
  Rotundament no. És un aspecte del que cal tenir cura fins a l'últim detall.

  @ Jordi
  Precisament perquè la informació és poder, l'ús que en fem d'aquest poder és essencial.

  @ Albert i Albert B. i R.
  La breu nota que he publicat és part de la introducció d'un escrit que vaig haver de fer precisament per la classe de Business Communications. Aquest cop he preferit no traduir com he fet altres vegades.

  @ Sànset
  El que existeix en l'actualitat és una saturació exagerada de la informació que rebem, i només aquells que en saben dirimir la que val la pena de la que no en fan un ús eficient.

  ResponElimina
 7. Se que aquest no és el lloc correcte per escriure't aquest tipus de coses, però se que és el que llegiràs primer. Ho sento moltíssim per no haver-te enviat encara el braçalet. Després de tants de dies no hi ha cap excusa. T'enviaré un mail al Facebook quan el tingui empaquetat. 1 abraçada,

  Enric

  ResponElimina

2017. Miquel Casajuana. Comparteix-ho amb qui vulguis, reconeix-ne l'autoria. Amb la tecnologia de Blogger.