Sóc

En constant mutació.

Fa uns anys que treballo dins del món de l'hostaleria. Tot i que no ho vaig tenir clar fins ben entrada l'etapa universitària, ara m'adono que tenia tots els números per acabar dedicant-m'hi. 

M'han acollit a l'interior de La Selva però cada matí m'apropo a la Costa Brava per a veure el mar i sentir la tramuntana; entre altres coses. 

A Barcelona hi he de tornar algun dia per entregar el treball de final de màster en direcció hotelera i restauració del CETT. Dotze mesos a la Barceloneta em van servir per conèixer una ciutat amb qui només m'havia presentat. Ara que ens coneixem millor som amics esporàdics: teatre, museus i el temple blaugrana. I manifestacions. De fet, en una d'aquestes vaig ensopegar amb algú molt important: ara compartim casa. 

Repartits per tot el món hi tinc els amics fets a Winthrop University. Sis anys, entre el grau d'International Trade i l'MBA en Corporate Finance, per "viure, aprendre i liderar per a tota una vida". A Charlotte em vaig fer cosmopolita i de Rock Hill m'enduc algun tic de southerner, perquè dir redneck té poc glamur. La nostàlgia o potser la impotència van fer que encetés aquest blog, escriure és el consol de la distància, sempre ho ha estat.

2017. Miquel Casajuana. Comparteix-ho amb qui vulguis, reconeix-ne l'autoria. Amb la tecnologia de Blogger.